Transport pentru maşina ta pe o platformă auto

Transport pentru maşina ta pe o platformă auto

Transport maşini din Germania

Transpor masini din germania

Când vine vorba de drumurile lungi mulţi dintre noi încep să îşi facă griji şi să se gândească la cum o să facă faţă orelor ce le vor petrece la volanul maşinii lor. Ei bine, dacă vrei o maşină bună ar trebui să mergi în Germania, căci după cum i s-a dus vorba, acesta este locul de unde îţi poţi cumpăra una din cele mai buni maşini. Aşa că începi să îţi faci planuri despre cum să îţi aduci maşina în ţară, începi să calculezi preţul, orele şi oboseala ta şi îţi dai seamănă că este prea costisitor… Dar nu este nimic, noi ne ocupăm de transportul maşinii tale. Te scăpăm de grija orelor petrecute pe drum şi îţi oferim cel mai bun transport pentru maşina ta pe o platformă auto.

Noi îţi oferim siguranţă, toate maşinile noastre deţin un echipament special de transport, care este folosit pentru încărcarea, transportarea și descărcarea vehiculelor de dimensiuni și capacităţi diferite. Astfel pe platformele noastre auto putem transporta: camionete, autoturisme şi camioane, vehicule special, motociclete și motorete.

Pentru că noi efectuăm zilnic transporturi internaţionale pe ruta Germania – România trebuie să avem grijă de maşinile noastre, aşa că le-am dotat cu cele mai bune echipamente şi cu aparatura de ultima generaţie.

Profesionalismul este unul din punctele noastre forte aşa că la preluarea oricărei maşini de la client se va complete un proces verbal de predare – primire, iar transporturile internaţionale vor fi însoţite întotdeauna de aviz ,  CMR sau formular T1/T2, spun sau căci felul documentului depinde de natura transportului solicitat de client.

Pentru că ne place să îi ajutăm pe toţi cei care au nevoie de ajutor ne-am mărit serviciile astfel în prezent firma noastră oferă servicii de tractări auto nonstop, atât local cât şi intern sau internaţional.